Hedestoker ApS
 Kategorier

Nemme genveje
»
Finansiering
»
Serviceaftale
»
Download område
»
Kundeservice
»
Fragtpriser
»
Montering af pillefyr

Kreditvurderingen
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Her kan du betale med
Betaling Betaling Betaling

Betaling Betaling Betaling

Betaling Betaling Betaling

MobilePay

Vi støtter...
Danske Hospitalsklovne

Nyhedsbrev
»
Tilmeld nyhedsbrev

Kloakrør & fittings

Kloakrør og kloak fittings til dit spildevand.  Køb altid billige kloakrør og kloak fittings online hos os og få den bedste service med i handlen. Vi har prisgaranti på alt VVS 


Glidemiddel
Glidemiddel
Kloakrør - glatterør - SN4
Kloakrør - glatterør - SN4
Fittings - Kloak
Fittings - Kloak
Tagnedløbsbrønde
Tagnedløbsbrønde
 

Se vores udvalg af kloakrør og fittings. Vi har lige de kloakrør du har brug for. Få styr på dit spildevand og udskift selv gamle og mørnede kloakrør med nye stærke kloakrør i hårde plastmaterialer. Vores kloakrør og kloak fittings er godkendte efter SN4 hvilket betyder, at de er godkendt til jorddække på 4 meter.

 

Kloak og afløb

Få styr på dit spildevand. Er du i gang med at bygge nyt eller renovere et ældre hus, så er det vigtigt, at der er godt styr på spildevandet. Et utæt kloakrør kan forårsage store skader på dine gulve og dit hus. Det er derfor vigtigt, at du er bevidste om hvor nye eller gamle dine kloakrør er,- og at du får gjort noget ved det såfremt der er en utæthed. Det er dine kloakrør der hjælper dig af med dit spildevand.

Du kan se vores udvalg herover hvor vi både har kloakrør, kloakbøjninger, grenrør, propper, skydemuffer, reduktion PP, dobbeltmuffe, fodbøjning, vandlås, samt meget mere af kloakrør fittings.

 

Professionel rådgivning

Når du handler kloakrør eller kloak fittings hos Hedestoker.dk er du altid sikker på at få den bedste rådgivning. Vi er specialister i VVS og vi har altid tid til at hjælpe dig med gode råd eller vejledning.

 

Hurtig levering

Når du bestiller kloakrør og fittings hos os er du sikker på, at du modtager dine varer meget hurtigt. Vi har altid kloakrør liggende på lager så vi kan sende til dig med det samme. 

Kontakt
Tlf. 96 92 10 90

Hverdage: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3
6920 Videbæk
Cvr. nr: 34 60 73 70