7
Vi er altid klar til at hjælpe Professionel rådgivning Udkørende serviceteam

Luft-vand varmepumpe GREENFOX 9/14 - Grå

Luft-vand varmepumpe GREENFOX 9/14 - Grå
Luft-vand varmepumpe GREENFOX 9/14 - Grå-2Luft-vand varmepumpe GREENFOX 9/14 - Grå-2Luft-vand varmepumpe GREENFOX 9/14 - Grå-2Luft-vand varmepumpe GREENFOX 9/14 - Grå-2Luft-vand varmepumpe GREENFOX 9/14 - Grå-2
Luft-vand varmepumpe GREENFOX 9/14 - Grå

Luft-vand varmepumpe GREENFOX 9/14 – hvid
Meget effektiv, fuldt modulerende luft-vand varmepumpe til opvarmning, varmtvandsforberedelse og køling, inklusiv styring.

Den fuldt modulerende luft/vand varmepumpe GreenFox bruger live control til automatisk at detektere kuldioxid- og elprisdata, når elektriciteten ikke kun er billig, men også ren.

ÖkoFen, der er specialist i pillevarmesystemer, vil sætte nye standarder for ægte vedvarende varmepumpedrift. Luft/vand varmepumpen har et styresystem, der automatisk registrerer, hvornår strømmen ikke kun er billig, men også ren ud fra vejr- og CO2-data, elbørspriser og PV's egen elproduktion. Varmepumpen fungerer med det naturlige kølemiddel propan.

Smart som en ræv
Virksomheden fra det øvre del i Østrig (Niederkappe), har ansøgt om patent på sin egen udvikling af kontrolteknologi. Det intelligente, energioptimerede koncept afspejles også i produktnavnet: GreenFox – intelligent varmepumpe, smart.

Med høje fremløbstemperaturer (65 °C) og en systemydelse på op til 14 kW scorer den både i nye bygninger og ved udskiftning af varmeanlæg.

Med en COP større end 5 og et lydeffektniveau på 45,2 dB (A) er ÖkoFen varmepumpen i toppen og den øvreste i række af det tyske marked. Udendørsenheden kan installeres nemt og med en lille indsats takket være et præfabrikeret fundament uden beton.

GreenMode registrerer grøn elektricitet
GreenFox varmepumpen bruger live og fremtidige globale eldata. De viser, hvordan og hvor elektricitet produceres, og hvor meget CO2 der udledes under produktionen. Varmepumpen bruger denne database til automatisk at genkende, hvor "grøn" el-blandingen er og justerer driften af ​​systemet. Derudover hentes også den aktuelle elbørspris. Varmepumpen flytter forbruget af el til et mere optimalt tidsvindue baseret på prisen.

GreenFox køler – og varmer som hybrid løsning
Varmepumpen kan enten bruges som individuelt varmesystem eller kan til enhver tid kombineres med ÖkoFen pillefyr - styringen er designet til at kunne udvides til enhver tid under navnet "ZukunftsPlus".

Til opvarmningssystemer såsom gulv-, væg- eller loftvarme muliggør GreenFox nem afkøling af bygningen i sommermånederne med de passende varmesystemer og det passende tilslutning. Cyklussen vendes, og koldt vand strømmer gennem systemet.

GreenFox varmepumpen er fremstillet i Østrig af Ökofen og produceret i Niederkappel
GreenFox varmepumpen er overvejende produceret af europæiske komponenter, hver enhed er fyldt, testet og gennemgår en streng kvalitetssikring.

www.oekofen.com
Datablad (tysk)
GrenFox-Link

Forventet leveringstid: ca. 7-10 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?
Del denne vare med andre:

     


VVS nr. Type Vejl. pris Pris inkl. moms
?
GF14-G Luft-vand varmepumpe GREENFOX 9/14 - Grå 138.700,00
VVS nr. GF14-G
Luft-vand varmepumpe GREENFOX 9/14 - Grå
? 138.700,00
Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag og
helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Sitemap
Kunde login
Kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70